Zeer geslaagde carnavalsmaandag

Maandag stond in het teken van de boerenbruiloft, kindercarnaval en camping kitsch. Op verschillende plekken in Raopersgat werd carnaval gevierd en was het gezellig druk.

Om 10.00 uur begon de optocht bij het boerenbruidspaar thuis. Traditioneel met paard en wagen werd er een rondgang in Raopersgat gemaakt. Hierbij werden alle horecagelegenheden en de Franciscushof aangedaan en deze stoet werd afgesloten met de balkonscene op de Prinsenhof. Hierna was het tijd voor de bruiloft zelf in het dorpshuis waar Prins Roy, Prinses Inge en Adjudant Tom de bijzondere getuigen waren van dit huwelijksfeest.

In het middag was het jeugdcarnaval bij BBC. Prins Mees, Prinses Isis, Adjudant Hugo, Hofdame Teuntje, Hofnar Nemo en de hele jeugdraad hadden al een bezoek gebracht aan het boerenbruidspaar en gingen in de middag feesten bij BBC. Natuurlijk traden ook de gele dansmariekes op. Dat dit een mooi feest is bleek wel uit de opkomst, met meer dan 200 kinderen was de zaal goed vol. Ook prins Roy met zijn gevolg was van de partij en hebben genoten van dit mooie feest.

Ondertussen was bij de Koekoek een Camping Kitsch feest gegeven. Ook hier was het gezellig druk en was er een optreden van o.a. Zangeres Tilly uit Volendam. Later op de avond sloten Prins Roy, Prinses Inge en Adjudant Tom ook aan en was het tot in de late uurtjes gezellig.