Voorzitter Laurenz Hagedoorn van C.V. De Raopers krijgt het eerste exemplaar van “De Flats” uitgereikt!

Voorzitter Laurenz Hagedoorn van C.V. De Raopers krijgt het eerste exemplaar van “De Flats” uitgereikt!

Lieshout – Afgelopen zaterdag 12 februari was het zover, carnavalsglossy “De Flats” van Raopersgat werd weer huis aan huis rondgebracht in Lieshout.

Het eerste exemplaar van de prachtige carnavalsglossy werd afgelopen zaterdag, inclusief een ontbijt op bed, aangeboden aan voorzitter Laurenz Hagedoorn.
De traditie is eigenlijk dat de regerende prins het voorrecht heeft om het eerste exemplaar van “De Flats” in ontvangst te mogen nemen. Maar gezien het feit dat wij het lopende seizoen geen prins hebben is de eer gevallen op onze voorzitter. Laurenz die zijn eerste jaar als voorzitter vervuld had zich het allemaal anders voorgesteld en gehoopt dat carnaval in z’n oude vorm zou plaats vinden, helaas liep dit anders en heeft hij samen met de vereniging toch gekeken naar de mogelijkheden. Laurenz was zeer verrast en vond het geweldig om als eerste de nieuwste “Flats” van Raopersgat te bewonderen. Na dit ontbijt moest Laurenz zich snel in gereedheid brengen om samen met de vereniging de carnavalsglossy huis aan huis rond te brengen in Raopersgat. Gelukkig was het deze dag droog en was de klus snel geklaard. Carnavalsvereniging de Raopers wenst iedereen veel leesplezier!