Succesvolle prinsenreceptie Ganzendonck

Na een paar weken rust vanwege de feestdagen was het zaterdag 7 januari weer tijd om ons op de carnaval te richten. Op deze avond stond de receptie van Luuk XLIX op het programma. Met een grote groep van raadsleden, gekleed gevolg, dansmariekes en natuurlijk onze hoogheden streken we neer in Ganzendonck voor een gezellige avond.

Na de opkomst in de zeer goed gevulde zaal kregen zowel onze vorst, Erik Relou als onze prins René d’n Twidde de gelegenheid om de zaal maar vooral Luuk XLIX toe te spreken. Luuk en zijn gevolg mochten laten zien wie nu de grootste mond had (de meeste snoepgebitjes kon eten) wat Prinses Chantal met afstand heeft gewonnen. Deze opkomst werd opgeluisterd met een wederom een mooi optreden van onze blauwe dansmariekes.

Later op de avond toen de officiële receptie was afgelopen ging het dak er af en het plafond eruit. Een prinselijke DJ, een zanger en natuurlijke de nodige polonaises zorgde ervoor dat de hele zaal snel veranderde in een feestzaal. Onze prinses zorgde met haar p**m*lstok voor de nodige verkoeling bij de gasten wat meestal wel werd gewaardeerd (als ik het goed heb onthouden).

De avond werd traditioneel afgesloten bij Cafe-Zaal de Koekoek waar nog een paar laatste drankjes en een bruine fruitschaal werden genuttigd. We kijken wederom terug op een mooie avond.