School carnaval

Vrijdagochtend 17 februari start de dag met het scholencarnaval. Nadat onze hoogheden eerst feest hebben gevierd met de allerkleinste van het kinderdagverblijf  start daarna de ochtend met alle kinderen van basisschool kinderen uit Lieshout.

Ook hier zijn we met de raad naar binnen getrokken op de muziek van Honkie Tonkie Pianissie. Daarna heeft zowel Gonnie, de directeur van de school, als onze prins René d’n Twidde de zaal kort toegesproken waarna het feest kon beginnen. De ochtend bestond uit diverse optredens waarbij een optreden van zowel de gele als de blauwe dansmariekes niet kon ontbreken. Hoewel ze vandaag in carnavalskleding waren was daar bij het dansen niets van te merken.

Tussendoor en daarna was het tijd voor diverse andere optredens van de kinderen van de Sprankel waaronder een optreden van de kinderen van onze hoogheden en natuurlijk de dans van de jeugdraad.

Om 12 uur was het weer tijd om af te sluiten. Voor de kinderen begint de vakantie en hopelijk zien we ze allemaal terug op het jeugdbal.