Receptie bij de Narrekappen

Het was een druk weekend waarin we vast konden oefenen voor de week erna als het carnavalsfeest verder losbarst. Na een bezoek aan Bavaria en Eli hadden onze hoogheden op zaterdag ook een bezoek gebracht aan de kletsavond van de Narrekappen. Dit weekend werd afgesloten met de receptie van de prins van de Narrekappen, de laatste receptie voor dit jaar.

Dit jaar was er geen tent in Gerwen maar was de sporthal omgebouwd tot een mooie kroeg. De receptie in Gerwen is ook de enige receptie waar we samen met de jeugd binnen trekken en dat hebben ze gemerkt. Naast Prins René, Prinses Bonnie, Adjudant Patrick en Hofdame Emmeliek was de raad aanwezig, de dames van de raad, de jeugdraad onder leiding van Prins Pieter, Prinses Tessa, Adjudant Tim, Hofdame Janne en Hofnar Jurre. Deze nu al grote groep werd nog verder aangevuld met zowel de blauwe als de gele dansmariekes, de leiding van de jeugd, de leiding van de dansmariekes en een aantal blauwe strikken. Je snapt het wel dat de zaal direct goed gevuld was.

Na een toespraak van onze vorst en natuurlijk onze prins was het tijd voor de optredens van de beide groepen van de dansmariekes en natuurlijk de dans van de jeugdraad zelf. Een optreden waarin we ons als vereniging goed hebben laten zien. Na deze ceremonie was het tijd voor feest en hebben onze hoogheden de middag / avond weer afgesloten toen het licht aan ging.