Raopersgat treft de voorbereidingen voor de carnaval

Op donderdag 11 januari op de Ledencontact avond werd het al aangegeven door onze voorzitter Laurenz Hagedoorn: carnaval staat voor de deur. Als voorbereiding van dit mooie feest is C.V. de Raopers dan ook volop bezig om dit mogelijk te maken.

Wat moet er dan allemaal gebeuren om het mooiste feest van het jaar mogelijk te maken?

Veel carnaval clubs zijn bezig met het bouwen van een nieuwe wagen, loopgroepen verzinnen een mooi thema en dat allemaal om mee te doen aan de optocht op zondag 11 februari. Ook binnen Raopers wordt er door de wagencommissie hard gewerkt om de Prinsenwagen in gereedheid te brengen voor deze optocht. Zo wordt alle techniek nagelopen, worden er wat reparaties uitgevoerd en worden de onderdelen die voor de stalling losgekoppeld zijn weer in elkaar gezet. Dit alles zodat de hoogheden, de jeugdraad, de dansmariekes en de raad weer kunnen genieten tijdens de optocht. Wil je jou groep of jezelf opgeven voor de optocht kijk dan op de site www.cvderaopers.nl voor het aanmeldformulier en het reglement.

Komend twee weekenden staan er in het Dorpshuis een aantal mooie feestjes op het programma. Op zaterdag 20 en 27 januari zijn er de Wedden dat je Lacht avonden en op zondag 21 januari is er de Jeugd Bonte Middag. Drie hele mooie feestjes die wat voorbereiding vereisen. Deze week wordt de grote zaal in gereedheid gebracht om dit mogelijk te maken. De zaal wordt omgetoverd tot een feest locatie waar vele vrijwilligers aan zullen bijdragen. De Jeugd Bonte Middag start om 14.11 uur en de inloop in vrij. Voor de Wedden dat je Lacht avonden zijn kaarten nodig. De laatste kaarten zijn te verkrijgen aan de kassa op de avond zelf of stuur een bericht naar secretariaat@cvderaopers.nl

Wij kijken er naar uit en hopelijk zien we jullie bij een of meerdere evenementen.