Raopersgat heeft veel talent

Zondag 21 januari was het tijd voor “Raoper mi talent” en dat er veel talent in Raopersgat aanwezig is dat hebben we mogen ervaren.

De jeugdcommissie van de Raopers hadden kosten nog moeite bespaard om in contact te komen met de talenten die er in Raopersgat rondlopen. Dat heeft geleid tot 13 verschillende acts die gingen strijden voor de winst. Deze acts werden afgewisseld met optredens van zowel de gele als de blauwe dansmariekes maar ook van Alles Kidzz. Alleen daar was al te zien dat het goed gaat met de talenten in Raopersgat.

Nadat Prins Roy d’n Urste en Jeugdprins Mees de aanwezige hadden toegesproken was het de beurt aan de dansmariekes om hun garde dans aan de zaal te laten zien. Dit kreeg een gevolg door de 13 optredens van de jeugd van Raopersgat. Daar was te zien dat het barst van het talent in Raopersgat. Of het nu gaat om zang, dans of playback alles kwam voorbij. Voor prins Roy d’n Urste, Prinses Inge en adjudant Tom was het dan ook een moeilijke taak om te kiezen wie er gewonnen had. Eigenlijk verdiende iedereen een eerste prijs maar uiteindelijk waren het Vajén, Yara en Loeks die met hun optreden Giga Groen er met de hoofdprijs vandoor gingen.

Het was een gezellige en druk bezochte middag waar we met veel plezier op kunnen terug kijken.