Ook laatste Laarbeekse receptie een succes

Zaterdag 6 januari was het tijd voor de eerste officiële activiteit in 2024 en de laatste receptie in Laarbeek die bij de Teugelders in Beek en Donk.

Prins Roy d’n Urste, Prinses Inge en Adjudant Tom gingen natuurlijk niet alleen naar deze receptie. Bij het binnentrekken werden ze ondersteund door de Raad, het Gekleed Gevolg, de Gardisten en de Blauwe Dansmariekes. Nadat eerst de Blauwe Dansmariekes aan de Teugelders hun dans hadden laten zien werd ook deze keer een spijker wedstrijd gedaan. Deze keer nam Prins Roy d’n Urste het op tegen Prins Luuk d’n 50ste. Toen de hamer en de spijkers gevonden waren werd deze wedstrijd wederom gewonnen door onze prins. Later op de avond bleek dat niet de enige prijs die hij gewonnen had. Want door Prins Luuk d’n 50ste had in de vorige recepties een wedstrijd boekhouden gehouden die ook door Prins Roy d’n Urste was gewonnen.

Na alle formaliteiten kwam het feest goed los. Naast de eerder genoemde gasten was ook het verkleed gevolg (vrienden van de prins) goed vertegenwoordigd. Dat was de bezoekers van de receptie niet ontgaan want overal in de zaal was wel een eendje te zien of te vinden naar het motto “nog inne dan”.

Het was zelf zover dat ze een van onze vrouwelijke raadsleden wilden behouden bij de Teugelders maar nadat we de WC deur eruit hadden gehaald is zij, uiteindelijk, net als de rest ook weer veilig in Raopersgat aangekomen.

Het was een mooie start van 2024 die vraagt naar meer. Volgende week zal het Raopersgat de Flats, de jaarlijkse glossy van de Raopers, gaan ontvangen.