Officiële start van het nieuwe seizoen

Zaterdag 11 november was het zover de start van het nieuwe seizoen die traditioneel plaats vindt met de prins bekendmaking in Mariahout. Dit jaar hadden ze in het Heidorp de eer om dat te doen op de elfde van de elfde.

Voor prins René d’n Twidde, Prinses Bonnie, Adjudant Patrick en Hofdame Emmeliek was het tevens het laatste officiële optreden. Zaterdag 18 november zullen zij aftreden en plaats maken voor de nieuwe prins met zijn gevolg. Zo’n laatste avond moet goed gevierd worden dus reisde de hoogheden met de raad op tijd af naar Mariahout om daar te kijken wie de nieuwe prins wordt onder het genot van enkele biertjes en natuurlijk om bij te praten.

Om 23.11 uur werd bekend dat Rob Vermeulen de sceptor gaat zwaaien in Mariahout. Zijn thema “non stop vol d’r op” kan hij aanstaande zaterdag in ’t Raopersgat laten zien bij de prinsbekendmaking in Cafe Zaal de Koekoek. Het programma begint om 19 uur met de bekendmaking van de jeugdhoogheden waarna om 21.00 uur het programma voor de volwassenen gaat beginnen.

Zien we jullie zaterdag? ….. het kan zomaar gezellig worden.