Nieuws van de wagencommissie

De afgelopen weken is er door de wagencommissie hard gewerkt om de wagen weer gereed te maken voor de optocht op
zondag 11 februari. Maar dat is niet het enige wat er te melden is want vooruitlopend op de sleuteloverdracht in Laarbeek heeft ook hier een sleuteloverdracht plaats gevonden.

Zoals op de foto te zien is heeft Maurice Vereijken de sleutels van de carnavalswagen overgedragen aan Wilbert Kanters. Hiermee komt er een einde aan het jarenlange voorzitterschap van Maurice van de wagencommissie. In die tijd is er een geheel nieuwe wagen gebouwd en is deze jaarlijks onderhouden. Het voorzitterschap van de wagencommissie is nu in de veilige handen van Wilbert Kanters.

Natuurlijk heeft Maurice al deze activiteiten niet alleen gedaan en is hij door de jaren heen door veel mensen geholpen. Op dit moment bestaat de commissie naast Wilbert Kanters uit Patrick Aalders, Paul Raaijmakers, Hans de Leest, Peter de Laat, Luuk Huijbers, Patrick Scheepers en Pim Canters. Maurice zal wel betrokken blijven bij de wagencommissie als lid van deze commissie. Zij zorgen ook dit jaar weer dat alle hoogheden, de jeugdraad, de dansmariekes en de steekdragers weer kunnen genieten van een mooie optocht.