Mooie receptie in Ganzegat

Zaterdag 16 december was het tijd voor de receptie bij Prins Thijs d’n Uurste in het Ganzegat. Prins Roy d’n Urtse en Prinses Inge trokken richting Aarle om het prinsenpaar te feliciteren. Helaas was Adjudant Tom ziek maar hij had in de vorm van Thijs, de broer van Roy, een waardig vervanger gevonden.

Natuurlijk gingen onze hoogheden niet alleen op pad. Ze werden bijgestaan door de raad, het gekleed gevolg, enkele gardisten en leden van verdiensten en niet te vergeten onze blauwe dansmariekes. Daar aangekomen bleek ook een deel van het Verkleed Gevolg van de partij en was het tijd om binnen te trekken.

Nadat de blauwe dansmariekes ook aan Aarle hadden laten zien hoe goed ze zijn was het de beurt aan onze Prins Roy om de prins van het Ganzegat uit te dagen voor een spelletje spijkeren. Hoewel hij nog de nodige kansen liet aan Prins Thijs won onze Roy ook deze challenge met glans. Nadat de nodige handen waren geschut kon het feest los gaan. Hierbij zijn we tot in de kleine uurtjes doorgegaan alvorens we weer naar Raopersgat vertrokken om ons op te maken voor het Prinsenschieten in Gerwen.