Mooie receptie bij de Heikneuters

Zaterdag 2 december was het tijd voor de eerste receptie van dit seizoen. Deze receptie vond plaats bij de Perlgrim in t Heidurp waar Prins Roy d’n Urste werd bijgestaan door zijn prinses Inge, Adjudant Tom en een grote raad.

Een grote raad? Inderdaad want voordat we afreisde naar ’t Heidurp was het eerst tijd voor wat officiële plichtpleging door onze Prins Roy d’n Urste. Want met de installatie van Maaike, Rianne, Sanne, Giel, Thijs en Jeroen heeft Roy wederom een hele mooie raad tot zijn beschikking om de komende carnavalsactiviteiten mee te vieren.

Na deze installatie was het tijd om vanuit het Bavaria Brouwerij Café te vertrekken naar de receptie van Prins Rob d’n Urste te vertrekken. Onder leiding van de Vorst Maurice trokken onze hoogheden met de raad binnen en konden de plichtplegingen van start gaan. Hierbij daagde onze Roy de prins van de heikneuters uit tot een spelletje spijkeren wat Roy met glans won natuurlijk.

Nadat ook de andere verenigingen en aanwezigen de handen geschud hadden van Prins Rob en zijn gevolg kon het feest losbarsten. Feest en dance muziek wisselde elkaar af en zorgde dat de dansvloer tot laat op de avond gevuld was. Toen onze taxi’s, met dank aan René, arriveerde waren het vooral Raopers die nog aanwezig waren. Omdat de meeste er nog niet genoeg van hadden werd er nog een afzakkertje gepakt bij de Koekoek waar de avond (of ochtend maar wie houd nu de tijd nog bij) werd afgesloten.

Wederom een mooie avond en een goede voorbereiding op onze receptie op zaterdag 9 december.