Hoogheden brengen ziekenbezoek
Carnaval vieren lijkt voor iedereen vanzelfsprekend en gelukkig is dat meestal ook zo. Het kan echter voorkomen dat er om wat voor reden geen carnaval gevierd kan worden. Onze hoogheden brachten op vrijdag 9 februari een bezoek aan Raopers die, door hun gezondheid, dit jaar niet mee kunnen carnavallen. 
Jaarlijks kunnen mensen die dit willen, aangeven dat ze bezoek willen hebben van de hoogheden. Of dit nu thuis, in het ziekenhuis of elders is maakt niet uit. Dit jaar hadden Prins Roy, Prinses Inge en Adjudant Tom twee adressen waar ze naar toe gingen. Zowel Frans Kooijmans als Broer Jansen kregen een bezoek van onze hoogheden. De laatst genoemde is de broer van de opa van de prinses die net uit het ziekenhuis was thuis gekomen. Frans lag nog in het ziekenhuis, is de vader van een vriend van de hoogheden en de overbuurman van Tom. Hij was zeer vereerd met dit bezoek.
Door de prinses werd aangegeven: “het was een emotionele dag met verraste gezichten, mooie verhalen en leuke carnavalsherinneringen”. Prins Roy, Prinses Inge en Adjudant Tom bedanken iedereen voor hun gastvrijheid en hebben beloofd om er nog inne op te vatten.