Gezellige receptie Ganzegat

Op zaterdag 17 december waren we te gast op de receptie van Prins Lodewijk d’n Twidde in Ganzegat. Naast onze eigen hoogheden, de raad, de blauwe dansmariekes en de dames van het gekleed gevolg waren er ook blauwe strikken (oud prinsen) en andere leden van de vereniging aanwezig. Met andere woorden we waren goed vertegenwoordigd vanuit ’t Raopergat.

Nadat we waren binnengetrokken en de vorst Erik en Prins René d’n Twidde de zaal en Prins Lodewijk hadden toegesproken hebben we kunnen genieten van een optreden van onze dansmariekes. Na dit optreden was het tijd voor een potje sjoelen. Prins Lodewijk liet de Oreo sjoel stenen na enige oefening snel in de keel van zijn adjudant verdwijnen. Na een traditionele borrel toen we het podium afgingen kon het feesten beginnen. Tot in de late uurtjes werden de nodige meezingers en polonaises ingezet. De avond werd traditioneel afgesloten in Café Zaal de Koekoek voor een klein afzakkertje.

Nu is het even tijd voor de kerst en oud & nieuw waarna we begin januari weer klaar staan voor de receptie in Ganzedonk.

Iedereen fijne feestdagen ook namens onze hoogheden.