Geweldige receptie van de Jeugd

Zaterdag 9 december stond bij de Raopers al lang in de agenda als een drukke dag. Vanmiddag was deel één van deze dag de receptie van Jeugdprins Mees, Prinses Isis, Adjudant Hugo, Hofdame Teuntje, Hofnar Nemo en de voltallige jeugdraad.

Om 14.11 uur ging de receptie bij Bavaria Brouwerij Café van start met het binnentrekken van zowel de gele als de blauwe dansmariekes, Prins Roy d’n Urste, Prinses Inge, Adjudant Tom en de raad. Nadat zowel de blauwe als de gele dansmariekes een mooi optreden hadden verzorgd was het tijd voor de proclamatie die door Prins Mees en Prinses Isis werd voorgelezen.

Onze vorst Maurice en Prins Roy hebben onze jeugd toegesproken en natuurlijk gefeliciteerd met deze mooie receptie en ze een fijne carnaval toegewenst. Al snel was de zaal goed gevuld met ouders, opa’s, oma’s, familie, vrienden en natuurlijk de jeugdraden uit ’t Heidurp, Ganzendock, Ganzegat en de Narrekappen. Steeds werden deze hoogheden heel mooi door onze jeugdprins Mees toegesproken.

Na al deze plichtplegingen was het tijd om de jeugddans te laten zien aan de aanwezigen. Het was goed zichtbaar dat deze hoogheden en de jeugdraad helemaal ôit zun plaot gaat met de carnaval. Na een paar polonaises was het tijd om af te sluiten. De Jeugd ging eten bij Eli om zich voor te bereiden op de avond. Dan zijn ze te gast bij de receptie van Prins Roy d’n Urste, Prinses Inge en Adjudant Tom.