Geslaagde receptie Prins Roy d’n Urste

Nadat het in de middag de beurt was voor de jeugdhoogheden en jeugdraad was het op zaterdag avond 9 december tijd voor de receptie van Prins Roy d’n Urste, Prinses Inge en Adjudant Tom.

De receptie was officieel nog niet gestart maar het eerste optreden was al een feit. De jeugdkapel Alles Kitzz traden zowel voor de jeugdhoogheden (adjudant Hugo maakt onderdeel uit van de kapel) als de grote hoogheden op en brachten de sfeer er direct in. Al snel was de zaal goed gevuld met vrienden en familie van de hoogheden.

Natuurlijk waren ook de carnavalsverenigingen uit ’t Heidurp, Ganzendonck, Ganzegat en De Narrekappen van de partij. Nieuw waren de Krulstaarten uit de Mortel die na een flinke onderhandeling akkoord ging met de overstap van ons raadslid Luuk. Ook de vriendenclub van de hoogheden hebben zich goed laten horen en waren al fluitend de hele avond goed hoorbaar en zichtbaar.

Na alle plichtplegingen was het tijd voor feest. Met optredens van Lars van Bokhoven en Robert Neilen, twee Lieshoutse artiesten, was de dansvloer snel gevuld en zat de sfeer er direct in. Tussendoor en daarna had onze huis DJ Martin al snel door dat de smaak meer hardcore carnaval is en dat viel goed in de smaak want de hele zaal stuiterde mee. Kortom een mooie dag om op terug te kijken en Prins Roy, Prinses Inge en Adjudant Tom hebben zichtbaar genoten.

Volgende stop de receptie in Ganzegat.