Eerste Wedden dat je Lacht Avond een groot succes

Zaterdag 20 januari stond de eerste van de twee “Wedden dat je Lacht” avonden op het programma en deze was direct een groot succes.

Nadat Prins Roy d’n Urste, Prinses Inge en Adjudant Tom samen met de raad waren binnen getrokken was het direct tijd voor zowel de gele als blauwe dansmariekes om hun gardedans aan het publiek te laten zien. Een hele mooie opwarming voor de eerste kletser van de avond die ons meenam in zijn ervaringen op zijn cruise vakantie. De tweede kletser kwam zijn 100 jarige verjaardag vieren bij de Raopers en vertelde de zaal wat hij in die eeuw allemaal had meegemaakt. Tussendoor vermaakte de Koekwouzenband de zaal met de nodige muziek en werd de polonaise al snel ingezet. De hele avond werd aan elkaar gepraat door niemand minder dan Frans van den Hurk.

De eerste kletsavond is ook altijd het moment voor de blauwe dansmariekes om voor het eerst hun showdans te laten zien. Verkleed als piraten op onder andere de muziek van Pirates of the Caribbean was deze dans een groot succes. Daarna kregen we bezoek uit Vaticaanstad want niemand minder als de paus zelf sloot het klets gedeelte van de avond af. De afterparty van deze avond werd ingezet door Ivo van Rossum die met de nodige meezingers de zaal veranderde is een gezellig feestcafé. DJ Roy gaf hier later een mooi vervolg aan maar niet voordat Addy van Rooi, geheel geïmproviseerd, de zaal trakteerde op een paar goede grappen.

We kunnen dan ook spreken over een zeer succesvolle eerste Wedden dat je Lacht avond.