Eerste officiële optreden Prins Roy d’n Urste

Zaterdag 25 november was het voor onze nieuwe prins tijd voor zijn eerste officiële optreden buiten Raopersgat. Hij was een van de ere gasten bij de prins bekendmaking van de Teugelders bijgestaan door zijn prinses Inge en Adjudant Tom en natuurlijk de Raad.

Voordat de aftocht naar Ganzendonck plaats ging vinden werden er in de middag bij BBC eerst foto’s gemaakt voor De Flats van dit seizoen. Een mooi begin van de dag waarin Martijn van den Baar van Studio Bots vele mooie foto’s heeft gemaakt en we dus weer een full color glossy mogen verwachten aan het begin van het nieuwe jaar. Nadat het gezelschap ’s avonds had verzameld bij Café-Zaal de Koekoek vertrok de stoet richting Ganzendonck om te kijken wie Luuk L (Luuk d’n 50-ste) zou gaan worden. Voor Prins Roy d’n Urste het eerste officiële optreden buiten Raopersgat en direct een gezellige avond.

Via de masked singer werd het voor het publiek spannend gemaakt wie de opvolger zou worden van Luuk XLIX (Luuk d’n 49-ste) die hiervoor zijn eigen café ter beschikbaar had gesteld. Via de media gingen al diverse namen de ronde en uiteindelijk werd Thijs Schoonings benoemd als nieuwe prins. Natuurlijk werd hier door de aanwezige uitgebreid op getoost en gedronken. Een gezellige avond die smaakt naar meer……

Volgende station de prinsenreceptie bij de Heikneuters zaterdag 2 december.