Eerste hint: C.V. De Raopers zijn klaar voor de start!
C.V. De Raopers hebben voor het komende seizoen weer een prachtig programma in elkaar gezet. De inzet van seizoen 2022/2023 is natuurlijk carnaval vieren zoals wij die al jaren gewend zijn.

Wedden dat je lacht

De activiteitencommissie heeft weer het nodige werk verzet om een prachtig programma in elkaar te draaien. De crème de la crème van tonpraters zullen Raopersgat weer aan het lachen maken. Noteer alvast de volgende data in je agenda: zaterdag 21 januari 2023 en zaterdag 28 januari 2023.

 

Eerste hint

De prinsencommissie van C.V. De Raopers heeft een nieuwe enthousiaste prins gekozen voor het carnavalsseizoen 2022/2023. Natuurlijk laat ook deze commissie niets los en proberen ze zo lang mogelijk verborgen te houden wie het is. Dus wordt het tot aan het prinsenbal voor alle Raopers en Raoperinnekes weer gissen. Om de spanning nog wat op te voeren wordt vanaf nu elke week een nieuwe hint bekend gemaakt, om zo iedereen nieuwsgierig te maken. We hopen dat het prinsenbal druk bezocht gaat worden. Dus denk je … dat wil ik absoluut niet missen, kom dan op zaterdag 12 november naar Café-Zaal de Koekoek in Lieshout, en maak het samen met alle Raopers en Raoperinnekes van dichtbij mee.

 

De eerste hint luidt: ‘Het balletje rolt weer’.