C.V. De Raopers zijn klaar voor de start!

Lieshout – C.V. De Raopers hebben voor het komende seizoen weer een prachtig programma in elkaar gezet. Een groep vrijwilligers hebben al geruime tijd de handen uitgestoken om allerlei activiteiten weer vorm te gaan geven.

Wedden dat je lacht
De activiteitencommissie heeft weer het nodige werk verzet om een prachtig programma in elkaar te draaien. De crème de la crème van tonpraters zullen Raopersgat weer aan het lachen maken. Noteer alvast de volgende data in je agenda: zaterdag 20 januari 2024 en zaterdag 27 januari 2024. 

Eerste hint
De prinsencommissie van C.V. De Raopers heeft een nieuwe enthousiaste prins gekozen voor het carnavalsseizoen 2023/2024. Natuurlijk laat ook deze commissie niets los en proberen ze zo lang mogelijk verborgen te houden wie het is. Dus wordt het tot aan het prinsenbal voor alle Raopers en Raoperinnekes weer gissen. Om de spanning nog wat op te voeren wordt vanaf nu elke week een nieuwe hint bekend gemaakt, om zo iedereen nieuwsgierig te maken. We hopen dat het prinsenbal druk bezocht gaat worden. Dus denk je … dat wil ik absoluut niet missen, kom dan op zaterdag 18 november naar Café-Zaal de Koekoek in Lieshout, en maak het samen met alle Raopers en Raoperinnekes van dichtbij mee.

De eerste hint luidt: ‘Hij is van alle kleuren’.